..

Har haft en slö helg.
Mer än skönt
och mer än behövligt.
Mår väl inte direkt bättre än hela förra veckan.
hostar fortfarande som en galning.
och snoret bara rinner.
men vad mer kan man göra än att gå till läkaren.
Få veta att det är typ en kraftig förkylning.
Vila, och hoppas på det bästa...?

Jag är trött på att hoppas på det bästa.
Jag vill vara frisk och må bra..

Lugn helg

Blir hemma från jobbet imorgon också.
Men ska till skolan på fredag, ska göra så gott jag kan iaf.

Sen bär det av iväg till haninge för att möta upp Lina.
Sen ska vi åka hem hit till mamma och pappa, och jag ska bjuda på midddag.
Förrätt: Ljummen knaperstekt bacon på spenatbädd
Varmrätt: Inbakad fläskfilé med ost- och persiljefyllning med crisscuts.
Efterrätt: Fluffig chokladtårta med hallon och vispgrädde.
Förhoppningsvis blir det baota lyckat :)

Det är alltid kul att överraska Mamma och & Pappa lite, tycker om att skämma bort dom lite. Dom behöver ju också ta det lungt och bara slappa ibland utan att behöva tänka på en massa när dom kommer hem från jobbet.

Också får jag skämma bort Lina lite också. Hon och Tess skämmer alltid bort mig, med att bistå mig med hjälp när jag än behöver det, så då får jag ge tillbaka lite. Tess får jag väl skämma bort med en god middag eller nåt någon annan gång istället :)

Det blir helt enkelt en lugn helg, ingen stress, bara vara, tror det är en bra grej så att jag verkligen blir frisk! Jag vill inte vara något mer sjuk nu. Det räcker!


ihärdig..

Fy vilken dålig människa jag är som är så dålig på att uppdatera för dom stackars få endast typ 2 personer som läser :P fast å andra sidan, 2 är ju bättre än ingenting.. hehe

Än en gång ligger jag hemma från jobbet, jag kommer att bli galen på mina bihålor och lungor. Jag pallar inte mer nu. Har faan varit förkyld sen i början på oktober nu, det är inge kul.
För en gångs skull när man tycker om sitt jobb, gillar sitt liv, har underbara vänner som man älskar och livet bara leker och det känns som om att man inte kan må bättre, då slår det till lite extra. Kan jag inte bara få vara frisk och ha min lyckliga tillvaro som jag för en gångs skull har hittat till...!?
Nej usch, fy vad jag klagar, det finns ju dom som har det värre. Men ibland så bara måste man få göra det också...


Har världens läxa till på fredag, eller egentligen är den väl inte så stor, men man måste memorera en text på ca 5 A4 sidor, och jag är helt värdelös på att läsa och få det att fastna i huvet, min hjärna är inte gjord för det överhuvudtaget.. men jag gör mit bästa, mer kan jag ju inte göra, vi få se hur det går.

Fick ju iaf tillbaka det andra arbetet i fredags, än en gång Full Pott utan att behöva komplettera, LYCKLIG SOM FAN! Man kanske inte är så dum som man tror..

I helgen ska jag med lina heeela lååånga helgen. Tess ska iväg på äventyr så det blir hel helg ala Bettan&Lina :*) Det ska bli mycket trevligt. Kommer däremot vara tomt utan tess, men vi ska nog se till att vi klarar oss.. Dom har ju kommit till att bli dom 2 som är mig närmast på senaste tid, och det har jag absolut ingenting emot :) dom är underbara.

Men först och främst ska jag försöka att bli frisk så jag orkar att gå till jobbet, förhoppningsvis redan på torsdag, Vi får se, jag gör mitt bästa :)

Gladhet :)

lördagens partaj blev baota lyckat. :) och min världens bästa malin var ju med också och det är svårt att slå. <3 på fredag är det dax igen :) lina har införskaffat nya singstar skivor, hon är galen :p men vi tycker om henne mer bara därför :) nu Håller vi tummarna för att vallentuna ganget kommer förbi igen :) sista arbetsdagen för veckan imorgon, en mycket lång dag,men skönt ändå.. sen blir det "back to school" igen. ska bli lite skönt iaf,har saknat min klass en aning faktiskt:) nej nu är det dax för kudden för länge sen... Natti Natti <3

Det är kärlek

Nu har jag varit ledig i en hel vecka!
3 ledia dagar kvar och jag ska njuta till fullo med mina underbara vänner.

Imorgon fredag har man blivit bjuden på bio med Lina,Tess,Emmet,Cicci och froggia :) - Baota mysigt, JA!
Lördag blir det lite Party, lite singstar, lite dans med helt underbara människor hemma hos familjen Ljungwald/Grass , och helgens STORA + Min Bitch kommer och hälsar på :) :) :) :) :) - Glädjerus.


Jag bara längtar efter att helgens ska börja. Nu ska jag njuta som jag aldrig njutit förut med människor jag älskar :)

<3<3<3

ångest..



Ikväll är planeringen att jag ska hem till Lina & Tess på spelkväll.
Men nånting säger mig att det inte blir någonting. Eller så är det bara jag som har smått panik över att jag bara har varit hemma och inte gjort någonting sen i fredags. Jag vill ut härifrån. Göra någonting. spelar absolut ingen roll vad. herregud jag e ledig hela veckan utan att ha någonting planerat... PANIK!

Eller jo föresten, En sak är planerat, På Lördag får jag träffa min Världens absolut bästa Dahler. Hon e hemma i sverigen igen, iaf för 3 månader till. Nu ska jag vara en riktigt kompis och ställa upp. Nu på lördag vill jag göra någonting kul för henne, försöka få med Lina, Tess, Emmet, Cicci och deras polare som va med sist och Carro. Och bara dra ut och bara ha as kul som sist. Så att hon ska minnas någonting riktigt bra när hon åker tillbaka hem till Norge sen.

71½ timme utan

3 dagar utan
Vet inte alls hur detta kommer gå
Men jag kämpar på









Funderar på om jag ska prata med mina vänner om att dra till väsjöbacken nu på onsdag när man är ledig..
Har inte åkt skidor/snowboard på jätte länge, och det vore grymt kul :) Bara för att göra någonting liksom :P
Bara hålla tummarna för att någon vill hänga på och att jag får låna pengar av mams/mig själv.
Vore så grymt kul :)


RSS 2.0