ett steg upp

Total jävla dipp igår... inte okej!

Nu blickar vi framåt!

Räkan har kommit till världen och jag håller på att stårkna av nyfikenhet och längtan att få träffa nya lilla familjen. Nu håller vi tummarna för att min mun/käkar mår bra till helgen så jag kan åka till dom och hälsa. Och förhoppningsvis hoppas hoppas hoppas, att vi kan boka utlandsresan i februari nu när knytet har ett personnummer.

30 oktober Döper sig Mosters lilla Prinsessa, jag ska stå för tårtorna och det kommer bli så jävla bra allting, plaernat in i minsta detalj..åååh :)

Min kära Skåne åker till Bali i 2 veckor imorgon och jag börjar få lite smått panik över att inte kunna kontakta henne.. men samtidigt så känns det bra på något vis, för det betyder att om 2 veckor den 4 nov så är hon här hos mig i 4 dagar. 2 veckor e ganska kort tid ändå..

11 November bär det av ut på havet på gaykryssningen med mina hjärtan. Jag ska Njuta så in åt helvete så det finns inte, måste köpa ny outfit bara! GLÖM INTE!

Sen ska det bannemej bli en tripp ner till Skåne också innan julen infinner sig i vårt avlånga land, inget snack om saken! det bara är så.!

Klart slut! :)

__________________________________________________________________________________________

update:
På Fredag ska jag få träffa Räkan! :)
Jag vill ha Fredag nu!
och träffa mina fina baby mammor!
Dom var kärlek redan innan, nu är dom ännu mer kärlek.
10 tusen gånger kärlek till er.
Jag tvekar inte ens sekund, Räkan hade inte kunnat få bättre föräldrar!
<3
(här skulle det ha varit en fin bild på knytet, men vill inte lägga ut någon bild förens jag pratat med mina fina honey och ma´m!)

 


down down down

Det är bara skit!
Har hamnat i någon jäkla dipp, down down down.
Allting känns bara fel, det är inge kul.
Jag vill bara bort härifrån! Bort bort bort!
På jobbet är det skit.
Jag ser ut som en jävla hamster i fejset.
Min kropp ärbara fel just nu....Och nu gick det ännu mer åt helvete.
Kanske återbesök redan imorgon,
som om jag inte redan levde i helvetet,
det e blod hela tiden nu..
är det inte bara naturligt..
håll tummarna nu..
Jag vill verkligen inte!

nedtryck ända ner i botten...Okej att man ska vara ärlig, ärlig är bra, ärlig är bäst!
Men att säga att någon ser förjävlig ut är fan inte okej! Speciellt inte till en människa man inte ens känner. Som sagt, okej att man ska vara ärlig, men vissa grejer kan man fan hålla käften om. Känner du inte personen ifråga vet du ju inte ens hur den personen är överhuvudtaget, du vet inte vad för självuppfattning personen ifråga har, ingen aning om personens självförtroende. Du kan trycka ner någon så jävla långt om det är i minsta lilla fel tillfälle... Och det var precis det du gjorde, helt fel dag, helt fel tillfälle...


RSS 2.0