Min fina fina morfar!


Tårarna bara rinner & rinner..
Dem tar aldrig slut..
Det gör så jävla ont..
Men du har det bättre där du är nu..
Nu behöver du inte kämpa något mer..
Jag älskar dig Morfar <3


mycket bra dag

Jag suger på att uppdatera.. I know! Men jag har så mycket annat för mig!

Första arbetsdagen idag efter 4 veckors semester, konstigt nog har jag inte haft nästan någon ångest över det alls. Sätta sig på tuben imorse, gå sista biten till jobbet och svettas som en jäkla gris fär att det är äckligt kvaft hos oss i "bunkern". Och när man sen kommer in i personalrummet möter jag mina kära kollegor, vilket gör att mitt humör stiger en aning, och när man sen kliver in på min kära avdelning hör jag bara V ropa - Bettan, Bettan jag är hääääär! För att sedan få en världens baota kram av V, sen tittar han på mig och säger - ååååh vad jag älskar dig Bettan. Då blir man varm i hjärtat och känner ingenting annat än Kärlek till den lilla varelse.

Jag blir nästan förvånad över hur mycket dom ger en egentligen, att få 15 stycken små hjärtan komma springandes mot en för att få kramas gör att man bara inte kan låta bli att älska detta jobb! Visst har jag sugit dåliga dagar på jobbet jag med, precis som alla andra. Men just dom där "skit" dagarna så är det alltid nån av dom små hjärtana som gör eller säger någonting åt en som gör att det känns som att hjärtat slår ett extra slag och man bara fylls av kärleken dom ger <3


På fredag packar jag min väska och far söderut mot mitt kära Skåne! Verkligen längtar, det känns lite som mitt andra hem numera!


RSS 2.0