ett steg upp

Total jävla dipp igår... inte okej!

Nu blickar vi framåt!

Räkan har kommit till världen och jag håller på att stårkna av nyfikenhet och längtan att få träffa nya lilla familjen. Nu håller vi tummarna för att min mun/käkar mår bra till helgen så jag kan åka till dom och hälsa. Och förhoppningsvis hoppas hoppas hoppas, att vi kan boka utlandsresan i februari nu när knytet har ett personnummer.

30 oktober Döper sig Mosters lilla Prinsessa, jag ska stå för tårtorna och det kommer bli så jävla bra allting, plaernat in i minsta detalj..åååh :)

Min kära Skåne åker till Bali i 2 veckor imorgon och jag börjar få lite smått panik över att inte kunna kontakta henne.. men samtidigt så känns det bra på något vis, för det betyder att om 2 veckor den 4 nov så är hon här hos mig i 4 dagar. 2 veckor e ganska kort tid ändå..

11 November bär det av ut på havet på gaykryssningen med mina hjärtan. Jag ska Njuta så in åt helvete så det finns inte, måste köpa ny outfit bara! GLÖM INTE!

Sen ska det bannemej bli en tripp ner till Skåne också innan julen infinner sig i vårt avlånga land, inget snack om saken! det bara är så.!

Klart slut! :)

__________________________________________________________________________________________

update:
På Fredag ska jag få träffa Räkan! :)
Jag vill ha Fredag nu!
och träffa mina fina baby mammor!
Dom var kärlek redan innan, nu är dom ännu mer kärlek.
10 tusen gånger kärlek till er.
Jag tvekar inte ens sekund, Räkan hade inte kunnat få bättre föräldrar!
<3
(här skulle det ha varit en fin bild på knytet, men vill inte lägga ut någon bild förens jag pratat med mina fina honey och ma´m!)

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0